Επιστροφές προϊόντων

Δικαίωμα επιστροφής:

Δικαιούστε μια περίοδο 14 ημερών κατά την οποία μπορείτε να επιστρέψετε ή να αντικαταστάσετε ένα προϊόν που έχετε αγοράσει μέσω Διαδικτύου εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Πριν να επιστρέψετε το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο email ή στο τηλέφωνο,  που αναφέρεται στην ιστοσελίδα www.dedal-robot.gr.

Όροι:

- Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με courier με δικά σας έξοδα στη διεύθυνση: πόλη Πλόβντιβ, οδός "Brezovsko shose" Αρ.145  ή αυτοπροσώπως στα γραφεία μας στο Πλόβντιβ.

- Το προϊόν πρέπει να έχει εμπορική εμφάνιση, π.χ. πρέπει να το διατηρείτε σε άριστη κατάσταση, χωρίς ορατά ίχνη χρήσης, χωρίς γρατσουνιές, πρέπει να είναι διαθέσιμα όλα τα νάιλον και προστατευτικές επιστρώσεις

- Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία με πλήρη εξοπλισμό, συνοδευόμενο από όλα τα βιβλία και τα έγγραφα. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο και εκπτωτική κάρτα - πρέπει επίσης να επιστραφούν

- Εάν το προϊόν έχει ίχνη χρήσης, βρώμικα αξεσουάρ (βούρτσες, φίλτρα, δοχείο, πανί σφουγγαρίσματος κ.λπ.), γρατσουνισμένη επιφάνεια κ.λπ., η Daedal Company Ltd. μπορεί να σας προσφέρει αφαίρεση από το ποσό που καταβλήθηκε για όλα τα ανταλλακτικά / αξεσουάρ / εργασία απαιτείται για την εμπορική διάθεση του προϊόντος.

Συγκρίνετε προϊόντα