Κορωνοϊός COVID-19 - Απολύμανση σπιτιού με την ρομποτική σκούπα LEGEE

17.08.2021 11:32:25

Κορωνοϊός COVID-19 - Απολύμανση σπιτιού με την ρομποτική σκούπα LEGEE

HClO - Ασφαλές και αποτελεσματικό διάλυμα απολύμανσης

Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, στην Κίνα κάθε γωνιά της χώρας έχει λάβει ενεργά προληπτικά μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης της επιδημίας.Καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες ξαναρχίζουν τη λειτουργία τους, οι διευθυντές γραφείων καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσουν ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους τους.

Τι είναι το ήπιο όξινο ηλεκτρολυμένο νερό (HClO) - υποχλωριώδες οξύ;
Το ηλεκτρολυμένο νερό είναι ένας νέος τύπος απολυμαντικού υψηλής ασφάλειας που κατασκευάζεται από τον εξειδικευμένο εξοπλισμό της Toshiba. Το κύριο βακτηριοκτόνο συστατικό είναι το υδροχλωρικό οξύ (HClO) και η τιμή του pH είναι 5,5 ~ 7. Η πιο σημαντική διαφορά από το παραδοσιακό απολυμαντικό είναι η χαμηλή ερεθιστική μυρωδιά του.

Πώς αποστειρώνεται το ηλεκτρολυμένο νερό;
Όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα, η επιφάνεια της κυτταρικής μεμβράνης είναι αρνητικά φορτισμένη, έτσι ο υποχλωρίτης (ClO - ) δεν μπορεί εύκολα να εισέλθει στο κύτταρο, ενώ ο υποχλωρίτης (HClO) είναι ένα μικρό ουδέτερο μόριο που μπορεί να εισέλθει στην κυτταρική μεμβράνη, μπαίνει μέσα στο κύτταρο. και αντιδρά με το εσωτερικό του DNA και τα μιτοχόνδρια για να το κάνει να πεθάνει.

Ποιες σημαντικές λειτουργίες και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έχει το ηλεκτρολυμένο νερό;
1) ισχυρό και αποτελεσματικό στην απολύμανση, που δρα γρήγορα ενάντια σε κάθε βακτήριο και ιό
2) Δυνατό και αποτελεσματικό στην απόσμηση
3) Αποδεδειγμένα ασφαλές για χρήση ακόμη και σε επαφή με το δέρμα χωρίς υπολείμματα

Υπάρχουν επιστημονικά πειράματα που αποδεικνύουν ότι το HCIO είναι αποτελεσματικό στη θανάτωση διαφόρων ειδών μικροβίων, συμπεριλαμβανομένων των Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa και ούτω καθεξής. Βακτηριδιακή δράση > 99,99%.

Στην καθημερινή ζωή, το υδατικό διάλυμα υποχλωριώδους οξέος παίζει καθοριστικό ρόλο στην απολύμανση εσωτερικού χώρου και επίπλων, στον καθαρισμό της κουζίνας και του μπάνιου, στο πλύσιμο λαχανικών και φρούτων κ.λπ.

Ο κατασκευαστής HOBOT έδωσε το πράσινο φως για τη χρήση διαλύματος υποχλωριώδους οξέος και διαλύματος νερού χλωρίνης (1:100) στη δεξαμενή νερού των ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών LEGEE.

Μάρτιος 2020

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΖΑΜΙΩΝ!

Το πολυαναμενόμενο ρομπότ καθαρισμού τζαμιών HOBOT 298 είναι ήδη εδώ. Το HOBOT-298 διαθέτει τεχνολογία AI που μπορεί να υπολογίζει διαδρομές, να ανιχνεύει αυτόματα τις άκρες των παραθύρων, παρέχει μια καινοτόμο λύση για να ψεκάζει αυτόματα νερό ή απορρυπαντικό στην επιφάνεια των παραθύρων ενώ το ρομπότ λειτουργεί. Για αυτήν την καινοτομία, το HOBOT-298 είναι νικητής στην CES 2019.

 

Σχόλια

Αυτό το άρθρο δεν έχει σχόλια ακόμα

Προσθέστε σχόλιο

Νέα

Νέα

Κορωνοϊός COVID-19 - Απολύμανση σπιτιού με την ρομποτική σκούπα LEGEE

Κορωνοϊός COVID-19 - Απολύμανση σπιτιού με την ρομποτική σκούπα LEGEE

HClO - Ασφαλής και αποτελεσματική λύση απολύμανσης Λόγω του κορωνοϊού COVID-19 HClO - Ασφαλής και αποτελεσματική λύση απολύμανσης Λόγω του κορωνοϊού COVID-19 2022-08-02T11:31:36+03:00 Κορωνοϊός COVID-19 - Απολύμανση σπιτιού με την ρομποτική σκούπα LEGEE



Συγκρίνετε προϊόντα